ΕΦΕΣΟΥ

Διαμέρισμα 47 τ.μ. στη Γλυφάδα

Περιγραφή ακινήτου

Διαμέρισμα στη Γλυφάδα προς πώληση, συνολικής επιφάνειας 47 τ.μ.. Πρόκειται για εξαιρετική κατοικία, η οποία ανακαινίζεται με μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, και βρίσκεται σε ωραία τοποθεσία, σε μία καταπράσινη και ήσυχη γειτονιά της περιοχής.

Η κατοικία βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός κτιρίου που αποτελείται από ισόγειο και 1ο όροφο. Είναι διαμπερές, με μεγάλους χώρους και παροχές ανέσεων που θα εντυπωσιάσουν κάθε ενδιαφερόμενο. Είναι ένα από τα δύο διαμερίσματα του ορόφου που βλέπει στον κεντρικό δρόμο με μεγάλη ανοιχτωσιά μπροστά.

Στους χώρους του ανήκουν 1 υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και 1 καθιστικό, με ενιαία κουζίνα. Η κατασκευή των χώρων γίνεται με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, από επώνυμες εταιρείες, και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Όσον αφορά τη θέρμανση της κατοικίας προς πώληση έχει ξεκινήσει η διαδικασία της σύνδεσης με το φυσικό αέριο που πρόσφατα πέρασε από την περιοχή αυτή. Αντίστοιχα για την ασφάλεια του διαμερίσματος θα εγκατασταθεί σύστημα συναγερμού και πόρτα ασφαλείας επώνυμης εταιρείας.

Το διαμέρισμα στη Γλυφάδα με την πολυτελή και μοντέρνα αισθητική, τοποθετημένο σε μία τόσο όμορφη περιοχή, είναι μία ιδανική επιλογή μόνιμης κατοικίας, που συνδυάζει όλες τις σύγχρονες παροχές ανέσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και επενδυτικά για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια ενοικίαση καθώς η περιοχή αυτή έχει έλλειψη τέτοιων διαμερισμάτων.

ΑΞΙΑ διαμερίσματος: 141.000€

Για περισσότερες πληροφορίες στείλε email στο info@alexvandoros.com και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου!